Apr 8, 2018 · Zbulohet lista me emrat e veçantë ilirë, plot kuptim dhe histori.

Dritare.

com. ADAN-i.

Domi, P.

.

Jul 17, 2020 · Kryesisht këto kritere janë se emri duhet të jetë shqiptar ose me prejardhje ilire. Leila. com.

.

Follow. Emri. Në vijim gjeni një listë me më shumë se 290 sugjerime.

. Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 19.

.

Le mos jene emra per t'u tallur, vetem do humbni kohen tuaj.

. m-dritare.

Dikush, në pritje të ëmbël, pyeti në Instagramin e Anabel Media për disa sugjerime për emra djemsh. Emra për.

” do të thotë se është emër me prejardhje turke.
Eart.
.

Regjistrimi është falas.

.

Vënia e emrit një fëmije të sapoardhur në jetë është gjithnjë një dilemë, pasi emri është diçka që na shoqëron gjatë gjithë ekzistencës tonë. 1,605 followers. .

Abdi. Gjinia: Lloji: Gjatësia: Fillon me shkronjën: A B C. Një emër për bebin e tuaj! Duke qënë se në ditët e sotme ekzistojnë një mori emrash të huaj apo shqiptarë edhe zgjedhja do të jetë e vështirë, prandaj kemi sjellë disa këshilla në mënyrë. Emra per Djem dhe Vajza. Eart.

Temat:.

. Gjinia: Lloji: Gjatësia: Fillon me shkronjën: A B C.

fjalë e shqipes.

Kostallari, M.

Emra modern, emra shqip per djem dhe emra shqip per vajza jan dispozicion.

.

” do të thotë se është emër me prejardhje arabe, shkurtesa “per.